Vilka är vi

WIP i Borlänge AB är ett familjeföretag som startade för över 30 år sedan, vi har jobbat med Backkamerasystem och tagit fram vårt eget märke Wipomatic sedan över 20 år. Vi har sedan något år arbetat fram vårt eget märke WIP Light för LED-belysning som vi nu har börjat att lansera och marknadsföra. Vi arbetar med produkter för förbättrad arbetsmiljö samt säkerhet runt fordon och maskiner. Vi säljer våra Wipomatic backkamerasystem över hela världen.

Våra kamerasystem används idag både under och ovan jord samt på sjön. Vi säljer mycket till gruvmaskiner, skogsmaskiner, skotare, skördare, lastbilar, jordbrukstraktorer/maskiner, entreprenadmaskiner mm.  Dvs ofta i en mycket tuff miljö där stora krav och högsta kvalitet krävs. Dessa kamerasystem kan även användas i Båtlivet då vi även har en del vattentäta monitorer som kan användas på utombordare eller på bryggan. Samtliga kameror är IP 69K testade.

För att säkerställa att våra högt ställda krav på kvalité efterlevs, så har vi sedan 15-år egen personal stationerad i Asien. Genom vår nära kontakt med tillverkare har vi fått fram de material samt komponenter som ger bästa bild, färger samt kvalitet i samtliga våra kamerasystem. Detta har lett till att våra kameror används av ett stort antal ledande företag inom olika branscher, med mycket gott resultat och därmed nöjda kunder som är utspridda över hela världen.

Samtliga kamerasystem kan kopplas till 12-32 volt. Vidvinkel på kameror från 25° till 180° beroende på modell och kamera. Det går att byta ut äldre modeller till nya om så önskas, eftersom vi har lång livslängd på våra produkter så kan det behövas byta ut en del i systemet och det är fullt möjligt trots 20 års skillnad på produkterna. Skalet kan se detsamma ut men det kan vara stor skillnad på utvecklingen inuti bl.a. kan det skilja flera hundratusen pixlar från föregående år, då vi ständigt utvecklar även våra befintliga produkter.

 

Vi utökar vårt produktsortiment med LED-Extraljus, Arbetslampor och Ramper.

Våra LED-lampor säljs under produktnamnet: WIP Light

Produkterna finns från 10W upp till 600W, samt med olika ljusbilder: Spot, Flood och Combo. Naturligtvis är våra produkter IP-EMC-CE-RoHS och ecertifierad. Vi har jobbat fram vår egna lampa under det senaste året för att säkerställa att alla krav vi har uppfylls och därmed fått fram en suverän arbetslampa som nästintill är okrossbar, se gärna filmen på vår test.

 

För din egen och andras säkerhet, kör med Wipomatic och WIP Light !

GET OUR EMAIL LETTER

Subscribe to the Futurelife mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 404 "Not Found"]