Extraljus för din och andras säkerhet

Med bra extraljus så blir du tryggare på vägen. När vintern kommer och vägarna blir mörka, isiga och förrädiska så ställs du inför oanade faror. Vi på Wip i Borlänge, under vårt varumärke WIP Light har extraljus för alla fordon och behov.

Plötsligt ett par hundra meter framför din bil kan en stor älg kliva ut. Håller du en hastighet på 90 km/h eller mer så är dina chanser att hinna bromsa i mörkret små, om obefintliga. Med stor sannolikhet ställs du inför en stor fara.

Det spelar ingen roll hur förberedd du är, när faran väl är framme så är det väldigt svårt att undvika den.

Med bra extraljus på din bil så kan du undvika sådana faror. Med en belysning på 500 meter och mer så hinner du bromsa om något oanat dyker upp på vägen.

Olika typer av extraljus

Det finns tre olika sorter, vanliga lysdioder, xenon eller ledljus. De gamla lysdioderna fungerar hederligt, är ganska enkla att installera men livslängden är kort.

Vi på Wip i Borlänge AB jobbar enbart med det bästa och vi har därför uteslutande valt att enbart ha LED-ljus i WIP Lights produkter då vi anser att detta är den bästa produkten.

LED är vanligast i dag

Vanligast och populärast, främst när det handlar om extraljus för personbilar så är det LED. Tekniken har utvecklats väldigt mycket och hållbarheten sträcker sig till flera tusen timmar. Ofta hinner tekniken gå sönder före själva lampan.

Det finns olika sorters extraljus, allt från LED-ramper till vanliga med ett par rejäla extra strålkastare som du placerar på bilen. Vill du veta mer om alternativen och vilken funktion de har och vad de skulle kunna göra på ditt fordon så är du mer än välkommen att höra av dig till oss på WIP så kickar vi på vilka produkter från WIP Light som skulle passa ditt fordon.

 

Extraljus

GET OUR EMAIL LETTER

Subscribe to the Futurelife mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 404 "Not Found"]