Backkamera för din och andras säkerhet

Unna dig trygghet i trafiken, med en backkamera så blir du säkrare som förare. Både för din egen och andras skull. En backkamera ger en överlägsen överblick och gör att du kan backa din bil/maskin utan att riskera kollisioner.

Det har kommit mer krav från inköpare att entreprenörer SKALL ha en backkamera på de fordon som anlitas bl.a. inom kommuner (skolområden) samt flera större fabriker där det har hänt dödsolyckor p.g.a. att man är i en bullrig miljö och personal har oftast på sig skyddskåpor och hör därför inte de större maskinerna.

Wipomatic,  Wip i Borlänge AB erbjuder sina kunder det senaste och bästa när det kommer till backkameror. Våra produkter är testade i tuffa miljöer och klarar de hårdaste kvalitéts kraven. Med en backkamera från oss så investerar ni i er och andras trygghet. Det finns olika typer av backkamera / backkamerasystem beroende på vilket fordon du ska placera den på. Börja med att orientera dig på vår hemsida i produkter för att få en överblick av utbudet. Om ni tar kontakt med vår butik, genom att ringa, mejla eller komma till oss, så kan våran erfarna personal ge er den information som krävs för att hitta rätt produkt.

Olika användningsområden

Backkameror kan användas på alla typer av fordon. Från gruvmaskiner och andra arbetsfordon, till militära transportmedel men också vanliga personbilar. Det är en universell produkt som har revolutionerat trafiksäkerheten världen över. Även för dig som har en personbil så är en kamera en viktig trygghet som gör trafiken enklare att manövrera i. När du backar så är sikten mycket begränsat. En betydande del av alla olyckor sker vid just sådana tillfällen. Inte minst i städer, när du backar ut från en parkering mot till exempel en trafikerad gata så uppstår en besvärlig situation. Backkamera används inte bara bakåt utan kan även placeras in i sidospeglar på lastbilar ex.vis så när du blinkar höger så kopplas den högra kameran in så du ser i döda-vinkeln innan du svänger.

För barnens säkerhet

En annan mycket viktig anledning till att skaffa en backkamera är säkerheten för barn. De märker inte alltid om ett fordon backar, de är heller inte så stora att du ser dem med dina vanliga varsel tillbehör, backspegel och sidospeglar. Med en backkamera kan alla barn som vistas runt din bil känna sig säkra.

Backkamera

Högsta Kvalitet:

Våra kamerasystem används idag både under som ovan jord inom gruvindustrin. I skogsmaskiner på skotare och skördare samt lastbilar, jordbrukstraktorer, entreprenadmaskiner mm. Dvs ofta i en mycket tuff miljö där stora krav och högsta kvalitet krävs.

Genom vår direktkontakt med tillverkare har vi fått fram de material samt de komponenter som ger bästa bild, färger samt kvalitet i samtliga våra kamerasystem. Detta har lett till att våra kameror används av ett stort antal ledande företag inom olika branscher, med mycket gott resultat och därmed nöjda kunder världen över.

Vi uppdaterar våra produkter ständigt för att hålla högsta kvalité och oftast utan att ni kunder märker av detta i varken pris eller marknadsföring. Det ni märker är ex.vis skärpan på en kamera som vi ändrat från 350.000 pixlar till 610.ooo pixlar. Vi anser att bästa marknadsföringen är en nöjd kund och det har vi nu haft i över 20 år.

Vad har vi då förutom bra kvalité:

Samtliga kamerasystem kan kopplas till 12-32 volt. Vi har även kameror för högre volt.

Vidvinkel på kameror från 25° till 180° beroende på modell och kamera.

Trådlösa system analogt eller digitalt, med kabel, med visir, med självrengörande visir, med och utan belysning samt med och utan infraröd. Finns de inte på hemsidan så kan de finnas i butiken eller på väg hem. Monitorer och kameror i olika storlekar från små kameror som knappt syns på bilen till större som har två linser i för dubbel möjlighet på säkerheten.

Varför skall du välja Wipomatic´s produkter utöver att vi är störst med Backkamerasystem i Sverige och har högsta kvalitén du kan tänka dig:

Flertalet stora kunder har med många års samarbete valt att installerat på nya maskiner i nyproduktion och eftermarknad runt om i Sverige och många delar av världen. Vi har erfarenheten och ställer gärna upp med support vid installation eller felsökning för att det enklast och billigast skall lösas så fort som möjligt.

Vi har inte många returer tack vare den kvalité som vi plockat fram.

Vi uppgraderar alla våra produkter ständigt för att hålla topp kvalité.

Man kan komplettera med ny kamera eller dyligt till sin 20 år gamla monitor då vi har alla produkter som funkar ihop än idag trots att det är nyare produkter.

Vi tar fram kvalité som skall hålla, för när man väl installerat produkten så vill man inte byta eller felsöka inom kort då detta oftast är dyrare än själva produkten.

Uppgradera din gamla kamera/monitor med en Splitbox för att få in fler kameror och splittbild.

Har du ett dåligt (bild) system från annan leverantör så funkar det som oftast med en övergångskabel och sätta in en av våra kameror så det blir bättre bild. Vi har övergångar till de flesta på marknaden.

För din egen och andras säkerhet – kör med Wipomatic!

GET OUR EMAIL LETTER

Subscribe to the Futurelife mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 404 "Not Found"]