Arbetsljus för alla fordon och behov

Vi har ett stort utbud av arbetsljus, både xenon, klassiska diodlampor men självklart också det senaste när det kommer till LED-teknik. Besök vår hemsida www.wipomatic.nu för att få en överblick över våra produkter.

Vi har ett stort utbud av arbetsljus som passar alla typer av fordon. Självklart är vi extra noggranna med de produkter som vi säljer och kan därför garantera våra kunder den bästa och senaste tekniken. Allt det som levererar från vår butik är kvalitetssäkrat.

Med bra arbetsljus så blir arbetet enklare, du kan sträcka ut arbetsdagen och även ta jobb på obekväma tider.

Vad passar dig bäst?

En gammal hederlig diodlampa är billig i inköp och heller inte särskilt komplicerad att installera. Medan xenon eller LED har en väldigt lång hållbarhetstid.

Xenon passar väldigt bra som strålkastare hos arbetsfordon. De har en lång hållbarhetstid, men ska inte tändas och släckas ofta. De passar alltså väldigt bra som arbetsljus. Ett litet bekymmer med xenon är att eftersom det är en gas som driver ljuskällan så tar det en liten stund innan lampan börjar fungera. Det är däremot inte tillräckligt länge för att det ska vara ett bekymmer, utan rör sig bara om en halvminut.

LED-belysning är det mest populära i dag, även när det gäller arbetsljus. Med en lystid på flera tusen timmar, ingen uppvärmningstid och bra produkter som håller länge. Detta är aspekter som gör LED till det mesta använda ljuskällan på marknaden nu.

Hör av er för att veta mer

Funderar du på vad som passar dig, din verksamhet och fordon bäst? Då kan du börja med att surfa in på vår hemsida. Där finns kontaktinformation om hur du lättast kommer i kontakt med våra kunniga säljare. De kommer att ge dig allt information som behövs för att du ska bli nöjd.

Arbetsljus för alla fordon och behov

GET OUR EMAIL LETTER

Subscribe to the Futurelife mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 404 "Not Found"]